Кутник захисний пластиковий для стрічки

41,00
грн.
Кутова накладка застосовується для захисту стрічки від пошкодження під час перевезення різного роду вантажів. Такі кутові полімерні накладки мають жорсткий каркас, які захищають стрічку від ріжучих крайок вантажу з гострими краями і надійно фіксують вантаж. Використання цього аксесуару продовжує строк служби та запобігає ковзання стрічки по предмету закріплення та економить ресурси.

Чому наш товар ?
Ретельно підібраний матеріал , який не тільки захищає строп, але і не ковзає по предмету закріплення, гарантуючи якість його перевезеня, неушкодженість і цілісність. Власне виробництво та імпорт.
Незмінна якість.
Весь матеріал сертифікований і стійкий до фізичного зносу і механічного впливу і має довгий термін експлуатації.
Характеристики
Додаткова інформація

Характеристики

Тип: Кутова полімерна накладка
Матеріал: пластик
Для стрічки шириною 50мм та 100мм
Гарантія 12 місяців
Зроблено в Україні

Додаткова інформація

Захисна накладка одягається на саму стрічку і легко переміщується по всій довжині, фіксується у місцях контакту строп з гострими кутами вантажу.
Наші фахівці проведуть Вам повну консультацію щодо усіх комплектуючих до стропів та стяжних ременів і допоможуть зробити правильний вибір, навіть якщо ви не знайшли товар з необхідними параметрами. Менеджери можуть порахувати ціну та виконати Ваше індивідуальне замовлення за лічені години!!!
Телефонуйте! Допоможемо купити кутову накладку! Найкраща ціна на захисну кутову накладку по Україні! Купити накладка для строп у Харкові можна зі складу!