Коротка частина стяжного ременя

24,00
грн.
  Кожного дня перевозиться десятки тисяч вантажів. В процесі перевезення, псуються навіть стяжні ремені зі стрічкою T-Dura, строк служби яких вдвічі довший ніж всі стяжні ремені, які є на ринку. Буває так, що виходить з ладу коротка частина стяжних ременів. Тому ми вирішили Вам запропонувати для придбання окремо коротку частину, щоб не купувати ремінь в зборі.
Таке рішення суттєво зекономить витрати на придбання стяжних ременів.
 Коротка частина - це невеликий сегмент стяжного ременя призначений для відновлення частини цього ременя, який вийшов з ладу. Коротка частина стяжного ременя містить храповик (тріскачку) з  ручкою та пришитий відрізок стрічки з J- образним гаком на іншому кінці

Чому саме наш товар?
Високоміцна стрічка
Основна особливість стяжних ременів від компанії ТКС! Завдяки нашій унікальній та революційній технології T-dura (просочування (імпрегнація) стрічки спеціальним розчином Ovis-tex), стрічка покривається захисним надміцним полімерним шаром і збільшує строк служби ременя вдвічі!!!!!

Економія коштів
Купуючи тільки довгу частину, Ви суттєво економите кошти.
Характеристики
Додаткова інформація

Характеристики

Матеріал стрічки T-Dura: поліестер
Додаткові елементи: храповий механізм та гак
Навантаження: 3т або 5т
Ширина стрічки: 50мм
Довжина: 0,5м
Виробник: Україна

Додаткова інформація

Коротку частину можна купити будь-яким зручним способом:
- Замовити прямо на сайті
- Зателефонувати за номерами телефонів.
- Написати повідомлення на електронну пошту
- Замовити зворотний дзвінок і наші фахівці зателефонують в найкоротші терміни.
На сайті клієнт може знайти велику кількість корисної інформації. Ознайомитися з характеристиками та описом продукції. Отримати додаткові консультації, що стосуються взаємовигідного співробітництва.
Ми знаходимося на зв'язку і готові відповісти на будь-які питання. Ми працюємо без посередників і пропонуємо чесні ціни на продукцію власного виробництва та імпорту.
А тепер гортай вниз, приєднуйся до наших соціальних мереж та знаходь корисне для себе! Будьте з нами!