Накладка - протектор до стяжних та автовозних ременів

6-600010
32,00
грн.
Протектор призначений для захисту стяжних та авоовозних ременів від механічних пошкоджень та ковзання по поверхні колеса під час транспортування автомобіля на автовозі або платформі та сприяє кращому натягу і закріплення колеса. Одягається протектор безпосередньо на ремінь, який легко може переміщатися вздовж нього.Протектор призначений для захисту стяжних та авоовозних ременів від механічних пошкоджень та ковзання по поверхні колеса під час транспортування автомобіля на автовозі або платформі та сприяє кращому натягу і закріплення колеса. Одягається протектор безпосередньо на ремінь, який легко може переміщатися вздовж нього.

Чому наш товар ?
Комплектуючі з перших рук.
Власне виробництво та імпорт.
Надійні постачальники, які перевірені часом.
Незмінна якість.
Весь матеріал сертифікований і стійкий до фізичного зносу і механічного впливу і має довгий термін експлуатації
Характеристики
Додаткова інформація

Характеристики

Тип: пластиковий протектор для стяжного або автовозного ременя.
Підходить для поліестерової стрічки до 50мм
Гарантія 12 місяців
Зроблено в Україні

Додаткова інформація

Наші фахівці проведуть Вам повну консультацію щодо усіх комплектуючих до стяжних ременів та допоможуть зробити правильний вибір, навіть якщо ви не знайшли товар з необхідними параметрами. Менеджери можуть порахувати ціну та виконати Ваше індивідуальне замовлення за лічені години!!!
Телефонуйте! Допоможемо купити пластиковий протектор для автовозного ременя! Найкраща на протектор ціна по Україні! Купити пластиковий протектор для ременя у Харкові можна зі складу!