Довга частина стяжного ременя

40,00
грн.
Кожного дня перевозиться десятки тисяч вантажів. В процесі перевезення, псуються навіть стяжні ремені зі стрічкою T-Dura, строк служби яких вдвічі довший , ніж всі стяжні ремені , які є на ринку. Найчастіше, в 95% випадків, виходить з ладу довга частина стяжних ременів. Тому ми вирішили Вам запропонувати для придбання довгу частину, щоб не купувати ремінь взборі, адже левова частка вартості ременя, це його металеві складові, як служать ну дуже довго.
Таке рішення суттєво зекономить витрати на придбання стяжних ременів.

Довга частина стяжного ременя - призначена для ремонту, що вийшов з ладу, який ми пропонуємо окремо. Вона складається з відрізка стрічки з пришитим на кінці гаком.

Чому саме наш товар?
Високоміцна стрічка
Основна особливість стяжних ременів від компанії ТКС! Завдяки нашій унікальній та революційній технології T-dura (просочування (імпрегнація) стрічки спеціальним розчином Ovis-tex), стрічка покривається захисним надміцним полімерним шаром і збільшує строк служби ременя вдвічі!!!!!

Економія коштів
Купуючи тільки довгу частину, Ви суттєво економите кошти.
Характеристики
Додаткова інформація

Характеристики

Матеріал: поліестер
Навантаження: 3т або 5т
Ширина стрічки: 50мм
Довжина: 4-12м
Виробник: Україна

Додаткова інформація

Довгу частину можна купити будь-яким зручним способом:
- Замовити прямо на сайті
- Зателефонувати за номерами телефонів.
- Написати повідомлення на електронну пошту
- Замовити зворотний дзвінок і наші фахівці зателефонують в найкоротші терміни.
На сайті клієнт може знайти велику кількість корисної інформації. Ознайомитися з характеристиками та описом продукції. Отримати додаткові консультації, що стосуються взаємовигідного співробітництва.
Ми знаходимося на зв'язку і готові відповісти на будь-які питання. Ми працюємо без посередників і пропонуємо чесні ціни на продукцію власного виробництва та імпорту.
А тепер гортай вниз, приєднуйся до наших соціальних мереж та знаходь корисне для себе! Будьте з нами!